pondělí 7. června 2010

10 faktů o Transcendentální meditaci

1. jednoduchá: Technika Transcendentální meditace je jednoduchá, je to proces bez úsilí. Technika je praktikována v sedě.
2. je snadné se ji naučit: Techniku Transcendentální meditace se snadno naučíte a snadno ji budete praktikovat.
3. přínos je okamžitý: Technika Transcendentální meditace přináší okamžitý účinek a s pravidelným dlouhodobým praktikováním se zážitky prohlubují.
4. není založena na víře: Technika Transcendentální meditace nezahrnuje žádnou víru. Dokonce, i když budete skeptičtí účinky se dostaví.
5. rozvíjí mozkovou činnost: Výzkum v oblasti mozkové činnosti prokazují, že technika Transcendentální meditace napomáhá rozvoji mozkové činnosti, rozvíjí tvořivost a inteligenci, zlepšuje rozhodování a schopnost řešit problémy.
6. není to životní styl: Technika Transcendentální meditace není víra, náboženství nebo filosofie nebo určitý životní styl.
7. snižuje stres a vysoký krevní tlak: Transcendentální meditace je efektivní technika na snížení stresu a nemocí spojených se stresem, včetně hypertenze.
8. unikátní: Technika Transcendentální meditace je odlišná od jiných technik, je jednoduchá, bez úsilí a efektivní.
9. systematická instrukce: Technika Transcendentální meditace je vyučována certifikovanými učiteli, kurz je systematický a pokračuje odbornými semináři.
10. Nezisková organizace: Technika Transcendentální meditace je vyučována v rámci neziskové vzdělávací organizace.

Žádné komentáře:

Okomentovat